сряда, 4 август 2010 г.

С полъх на седемдесетте и Rock 'n Roll

Joan Jett and The Blackhearts-I love Rock 'n Roll
The Runaways-Cherry Bomb
Малко рокаджийски сме настроени тази вечер след хубавия филм, който гледах-“The Runaways”. Автобиографичен за едноименната група от 70-те. Готин беше, хареса ми, а и ме потопи в тогавашната мода за малко.
Като стана дума за 70-те...
Ето малко сканове от филма.Да ви се вижда нещо познато? Ами да-високи талии, убииствени дебели високи токчета с голяма платформа отпред, или пък просто сандали с платформи? И да не забравяме неизменния чарлстон...Като ги съзрях и се досетих за няколко скорошни колекции на именити модни лейбъли.
Колекцията на Balenciaga Fall-Winter 2010-2011 ни предлага интересно решение по повод високите, дебели и груби токове. И трябва да призная-допада ми : )

Още по очарователно решение от страна на Miu Miu и колекцията им Spring 2010. Love it!


За платформите няма какво да коментирам, тотален must-have за това лято, пък и ги виждаме всеки ден по улиците.
Продължавам с високата талия, която в последно време (напълно заслужено) измести ниската такава от модната сцена. По-удобно, скриващо някой друг недостатък на фигурата и секси-какво повече от това да иска човек?
Тя също се вижда все по-често из родните улици, а ък в чужбина си е направо задължителна.

В последно време забелязвам завръщане и на панталоните тип „чарлстон”, също белег на седемдесетарската мода. Има ги в резорт колекцията на Емилио Пучи за 2011 година.
Не са ми от любимите, в интерес на истината. Но пък май ще се наложи и тях да ги пробваме в скоро време.

Та така, вече можем да направим окончателен извод-старата мода се завръща отново. Алилуя, с всеки изминал ден се убеждавам в този факт. Показателно-в последно време се улавям, че нося предимно на майка ми старите чанти от младежките години. И са супер готини, а и почти никой друг няма като тях. Направо да си умреш от кеф!
Толкова от мен по темата. А и да, който се кефи на рок енд рол и еманципирани мацки-The runaways-watch it!

Kisses!
Tony SHT.

images from: style.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар