сряда, 7 септември 2011 г.

Fall’s here, but I’m still in summer mood…

I don’t want summer to go away. That’s a fact. My birthday is in fall and the summer vacation may get me bored already, but I still don’t want it to go. To make the season stay with us, I try to wear the brightest colors and combinations I could imagine.
Very, very, very rare it happens for me to wear a one-color-outfit. And maybe I should make experiments in that field. In this case I decided, that a yellow outfit would be a great end of the last summer days.
Не искам лятото да си отива. Факт. Може вече бездействието на лятната ваканция да ми доскучава, може рожденият ми ден да е през есента, но все пак не искам да си отива. Май взех прекалено много да го повтарям. И за да накарам сезона да си остане при нас се старая да нося възможно най-ярките цветове и комбинации върху себе си.
Много, много, ама много рядко се случва да облека едноцветен тоалет, в който всичко (или  евентуално с малки изключения) ще е в един цвят. А може би трябва да експериментирам в тази посока. В случая реших, че един жълт тоалет би бил прекрасен завършек на слънчевите летни дни.




Топ,чанта,очила,дълго колие и гривна/top,clutch,glasses,long necklace and bracelet -H&M; панталон, колан/pants,belt-Stradivarius; чехли/shoes-unknown; късо колие/short necklace-Six;

Kisses.
Tony SHT.

7 коментара:

  1. Супер свеж тоалет, само така, още не е свършило лятото. Отказвам да го приема.:D
    А панталонът не е кожен, много напомня обаче. Излиза много изгодно в нашата Зара, от Рим го харесах, но там ми се видя скъп, тук е с 20 евро по-евтин.:P

    ОтговорИзтриване
  2. Жълтото ми е любим цвят. Харесва ми оутфита :)

    ОтговорИзтриване
  3. Много свежо! Напоследък много обичам жълто, но нямам почти нищо... и аз съм тъжна, че лятото свършва, но си има и добра страна - есенния шопинг ;)

    ОтговорИзтриване
  4. Много лимонено! Харесва ми.

    http://dew-loving.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  5. Много свеж аутфит! Присъединявам се към клуба на влюбените в лятото! И все се утешавам, че до октомври то някак си все още е тук и не си е отишло съвсем :)

    ОтговорИзтриване